Inaktiv platsannons

IT/ tekniker/ Microsoft till IT Operations på AB Lindex i Göteborg

Om tjänsten

Lockas du av en bred och varierad roll, där du får arbeta med spännande teknik och utvecklas tillsammans med företag som satsar på IT och digitalisering?

Vad kan vi erbjuda dig? Lindex är en av de ledande modekedjorna i Europa, med cirka 490 butiker och 5000 anställda. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, där vi bland annat har en IT-avdelning bestående av cirka 60 personer. Lindex satsar på digitalisering och vi är en av de främsta omnikanalsaktörerna inom modebranschen. Vi söker dig som vill vara en del av vår resa framåt och som trivs i en snabb, spännande och föränderlig bransch!  Du får arbeta med personer med lång erfarenhet och för oss är det viktigt att du lockas av att utvecklas tillsammans med oss. Vår största tillgång är vår företagskultur, vi är ett visions- och värderingsstyrt företag där vi har roligt tillsammans på arbetet!

I rollen som IT Operations tillhör du Lindex driftteam och i din roll som generalist fokuserar du på användarservice samt ärenden för Microsoft plattform. Du deltar i nya projekt, hanterar utrullningar och arbetar för att säkra en stabil och jämn drift, exempelvis för vår e-handel. Ärenden eskalerade från vår 1st line tar du dig an då du identifierar problem, gör felsökningar och tar fram lösningar för att förhindra att problemen återuppstår. Du har även tät kontakt med vårt utvecklingsteam, då du ställer krav på förändringar av nya funktioner och utför acceptanstester. Rollen innebär även framtagande av manualer och annan dokumentation.

Är det dig vi söker?

  • Tidigare arbetslivserfarenhet i en IT-teknisk roll då du har arbetat med Microsoft, nätverk och applikationer
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska, mycket goda kunskaper i engelska
  • Meriterande: kunskaper i Linux, arbetslivserfarenhet inom detaljhandel och/eller e-handel, relevant eftergymnasial utbildning, erfarenhet inom acceptanstest, tidigare erfarenhet i en roll som support

Då denna roll är bred är du en person som trivs med många kontaktytor och du lockas av en varierad vardag, där du arbetar med parallella uppgifter. Din förmåga att prioritera och skapa nya kontakter kommer att vara uppskattade egenskaper, likväl din förmåga att skapa struktur, självständigt driva ditt arbete framåt och arbeta lösningsfokuserat. Vi ser att du har en serviceinriktad inställning, kan tänka utifrån ett kundperspektiv och du trivs med detaljorienterade arbetsuppgifter. 

Övrig info: Placering: Partille, start: enligt överenskommelse, sista ansökningsdag: 2e april, kontaktperson: Amanda Rydqvist, 031-739 50 16 alt.        

Fashion is IT!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb