Inaktiv platsannons

Projektledare i Malmö

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik.

Till vår avdelning Project and Planing (P&P) som är navet i verksamheten kring projektledning och planering vid Saab Kockums behöver vi nu förstärka teamet med flera projektledare.

 

Vi erbjuder våra medarbetare en helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt och externa relationer. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning med fler projektledare på olika erfarenhetsnivåer.

Din framtida utmaning

Som projektledare vid Saab Kockums kommer du att arbeta med projektledning i varierande omfattning och i en dynamisk organisation. Projekten varierar i storlek, komplexitet samt längd och omfattar nybyggnads-, underhålls- och utredningsprojekt. Vi erbjuder dig goda möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med oss inom dessa områden och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området.

 

Vi anser att projektledarskapet är mycket viktigt för våra åtaganden och arbetar målmedvetet med kompetensutveckling för våra projektledare och att den dokumenteras enligt IPMA-standarden. 

Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. 

Arbetet innebär resor både inom och utom Sverige.

Den du är idag

Vi söker dig som är drivande, inspirerande, kommunikativ och med vana att samarbeta med andra. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap samt känner dig bekväm med att leda grupper i förändring eller uppstart. Du skall även känna det självklart och inspirerande att arbeta med externa intressenter som t ex kund, partner, eller underleverantör, både nationellt och internationellt.

Du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kompetens med teknisk och/eller militär inriktning. Meriterande om du har en högre akademisk utbildning och innehar kunskap och några års erfarenhet av projektledning eller projektarbete.

 

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Marinen och Försvarets Materielverk (FMV) samt marin fartygskännedom. 

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

 

Placeringsort för dessa tjänster är Malmö.

 

Välkommen in med din ansökan 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)