Inaktiv platsannons

Nyfikna systemutvecklare till Human Machine Interaction Gripen i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Vår verksamhet växer i och med utökade affärsmöjligheter och vi hoppas att du vill vara med på resan. Vi söker nu för sektionen Human Machine Interaction efter systemutvecklare som vill vara med och ta fram nästa generations Gripensystem

Vi på sektionen Human Machine Interaction (HMI) söker nyfikna, kreativa och kvalitetsmedvetna systemutvecklare inom mjukvara med systemperspektiv och/eller testmentalitet. Vår förhoppning är att ni vill vara oss och bidra i vår utveckling av ett HMI system i världsklass.

Din framtida utmaning

Förutom programmering kommer ditt arbete innebära en del dokumentrelaterat arbete samt kvalitetstid tillsammans med andra utvecklare i våra testriggar. Testriggarna kan beskrivas som avancerade flygsimulatorer och i dessa kommer du närmare våra produkters funktioner och förmågor, samt får en unik inblick i piloternas arbetsmiljö. Den produkt som för närvarande är mest i fokus är Gripen E, ett smart stridsflygplan i teknikens framkant.

Vårt uppdrag är att leverera lösningar enligt de flygsäkerhetskritiska krav som ställs på våra produkter, därför behöver kreativiteten ligga inom de ramar som våra processer ger. Processerna kring vårt arbete ger oss och våra brukare tryggheten i att vi uppfyller de flygsäkerhetskritiska kraven.

Den du är idag

För att passa in i våra team så bör du vara drivande, agera ansvarstagande, ha en dos av tålamod samt en vilja av att dela med dig av kunskap och erfarenhet.

Ett stort intresse och kunskap för att lösa komplexa problem i teknisk miljö kommer hjälpa dig att lyckas i tjänsten. Som person delar du gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vi ser att du är en kommunikativ lagspelare och har ett strukturerat arbetssätt.

Om du inte tycker att detta verkar avskräckande och du behöver en ny utmaning, då tycker vi att du kan höra av dig till oss.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)