Inaktiv platsannons

Shop Manager i Stockholm

Om tjänsten

Tallink Silja AB strävar hela tiden efter att ha Östersjöns bästa medarbetare. Nu söker vi dig som är driven och som vill ta dig an en spännande utmaning som shop manager ombord. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med 1:1-avtal (ex 10 dagar jobb och 10 dagar ledigt).

Som shop manager så rapporterar du till Intendent och du har ansvar för hela butiksavdelningen ombord, vilket omfattar: planering, försäljning, lager, service och budgetansvar. Tjänsten innebär att leda en personalgrupp på ca 60 tillsvidareanställda personer (plus vikarier), samt att inspirera dina medarbetare att leverera service i världsklass och att arbeta i enlighet med våra värdeord: glädje, engagemang, samarbete och professionalism.

Den här rollen kräver att du är en engagerad ledare som gärna vill utveckla avdelningens arbetsprocesser och nå, eller ännu hellre överträffa, de mål som finns. Du är kostnadsmedveten och tycker om att hitta innovativa lösningar för att effektivisera, men du är självklart mån om att bibehålla avdelningens goda kvalité och servicenivå. Arbetet som shop manager innebär många olika kontaktytor, så det är viktigt att du är en mycket god kommunikatör och att du är serviceminded. Du är den som ser till att driva försäljningen och att skapa lönsamhet, och du säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs med hög kvalitet.

I rollen som shop manager ingår att:

  • ansvara för koncernens butikskoncept och samarbetspartners
  • alltid försöka förbättra och utveckla vår kundnöjdhet och servicenivå
  • leda, motivera och kompetensutveckla dina medarbetare
  • arbeta i riktlinje med våra kvalitet- och säkerhetssystem
  • ansvara för att avdelningen följer företagets arbetsmiljö-, jämställdhet- och likabehandlingspolicy
  • arbeta mot års-, månads- och dagsmål för försäljning och kundnöjdhet
  • sammankalla och driva arbetsplatsmöten, säljplanering och facklig samverkan

För att kunna upprätthålla vårt goda arbete på butiksavdelningen så tror vi att vår framtida shop manager uppfyller följande: 

  • du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande
  • starka kommunikationsfärdigheter och förmågan att bygga goda relationer internt och externt
  • erfarenhet av att arbeta med intäkts- och lönsamhetsmål
  • har dokumenterad chefserfarenhet och budgetansvar
  • brinner för att ge god service och du har ett kundorienterat tankesätt
  • är positiv, flexibel och trivs med att arbeta i högt tempo.
  • har mycket goda kunskaper i svenska, engelska och finska, både i tal och skrift
  • gedigen erfarenhet av att leda personal

 

Alla som ska arbeta ombord genomgår en hälsoundersökning för friskintyg och säkerhetsutbildning som anordnas av oss på Tallink Silja AB. Väl i arbete ombord ingår du i säkerhetsorganisationen, det är därför viktigt att du har goda kunskaper i svenska som är säkerhetsspråket. Tidigare erfarenhet av fartygsarbete är meriterande.

Vi erbjuder en heltidstjänst med tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning. 
Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid. Lön enligt kollektivavtal.

Är du vår nya shop manager? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida www.tallinksilja.se/jobba-hos-oss senast den 25 februari 2018. Rekryteringen sker löpande, sök därför gärna redan idag! 

Notera att vi enbart tar emot ansökningar via vår hemsida.
Frågor rörande tjänsten skickas via e-post till:                                                                                                                        

 

Tallink Silja AB är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski.Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 13 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn – Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan. Tallink äger och driver även fyra hotell i Tallinn under varumärket Tallink Hotels. Tallink Hotels femte hotell öppnade våren 2010 i Lettlands huvudstad Riga. AS Tallink Grupp har 7000 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Restaurang, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej