Inaktiv platsannons

Junior Test Engineer - Embedded Systems i Stockholm

Junior Test Engineer - Embedded... Om... Nu söker testteamet i Solna en junior kollega och vi hoppas att du är den vi letar efter! Hos oss möter du ett glatt gäng konsulter och tekniskt utmanande uppdrag inom...

Om tjänsten

Junior Test Engineer - Embedded Systems Om jobbet

Nu söker testteamet i Solna en junior kollega och vi hoppas att du är den vi letar efter! Hos oss möter du ett glatt gäng konsulter och tekniskt utmanande uppdrag inom många olika branscher.

Som testare inom inbyggda system arbetar du med kvalitetssäkring av hårdvarunära kod, program och system. Arbetet innefattar både automatiserade tester och manuella. Uppdragen kan finnas både i våra lokaler i Solna eller ute hos kund.

Exakt vilket uppdrag just du skulle bli aktuell för kan vi tyvärr inte svara på. Vi rekryterar nämligen sällan till specifika uppdrag. Fördelen med det är att du som konsult kan vara med och styra mot vilket uppdrag/teknik/bransch just du vill jobba inom.

Vem är du?

För denna tjänst letar vi främst efter en person som vill utvecklas inom test. För någon ny i arbetslivet kan det vara svårt att veta detta. Låt oss därför beskriva dig som skulle passa för just test. Du är en person som har lätt för att se helheten och anta ett helikopterperspektiv, samtidigt som du har öga för detaljer. Du är en i grunden teknisk och nyfiken person. Du är den typen av person som har sönder saker, bara för att se hur de fungerar. De som är duktiga på just testning är också de som har förmågan att tänka utanför lådan och komma innovativa lösningar på tekniska problem.

Några krav har vi dock:

  • Du ska ha en akademisk examen som högskole-/civilingenjör. Förmodligen inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik, mekatronik eller liknande.
  • Du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Har du arbetat med test är detta självklart en fördel men det är inget krav.
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som konsultbolag pratar vi även mycket om konsultmässighet och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult på ÅF ser vi att du är initiativtagande, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

Vi söker marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

ÅF vill vara den arbetsgivare som du är stolt över att vara en del av. Vi jobbar med EVEN ODDS vilket syftar till att förbättra könsfördelningen inom företaget och på så vis i hela branschen, samtidigt som mångfald, ansvar, prestation och kompetens betonas i alla led. Detta gör att vi bättre kan anpassa oss till våra kunders behov och ytterligare förbättra leveranser, samarbete och nyskapande. Målet är att ha 30 procent kvinnor på alla nivåer inom ÅF senast 2020. 

Ett ledord inom ÅF är HÅLLBARHET. ÅFs ambition är att säkerställa framgångsrik, långsiktig, hållbar utveckling för oss och våra kunder, i balans med sociala, miljömässiga och ekonomiska intressen. Genom att integrera principerna i FN:s Global Compact och de tre aspekterna av hållbarhet – samhälle, ekologi och ekonomi – i allt vad vi gör, tror vi att vi kan bli nyckeln till en mer hållbar framtid för våra kunder och människorna runt omkring oss. 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)