Inaktiv platsannons

Junior Automationsingenjör i Uppsala län

Junior Automationsingenj... Om... Vårt område inom Life Science i Uppsala växer och vi söker drivna, dedikerade lagspelare med ett brinnande intresse för teknik och automation! Nu behöver vi förstärka vårt team...

Om tjänsten

Junior Automationsingenjör Om jobbet

Vårt område inom Life Science i Uppsala växer och vi söker drivna, dedikerade lagspelare med ett brinnande intresse för teknik och automation!

Nu behöver vi förstärka vårt team med en junior Automationsingenjör. Dina arbetsuppgifter kan innefatta att ansvara för utveckling, förvaltning och felsökning av styr- och reglersystem. Vi ser att du som söker är intresserad av att påbörja din karriär som automationsingenjör alternativt att du har något eller några års arbetslivserfarenhet inom området.

För att vara passande i denna typ av roll bör du ha viss inblick i eller erfarenhet av PLC/DCS-system så som Siemens PCS7, ABB 800xA och/eller SCADA-system. Du får gärna ha erfarenhet från processindustrin riktad mot läkemedels- eller medtechbranschen.

Vem är du?

Som person är du den som står för driv och snabbt växer i de roller du tar dig an. Du bygger lätt förtroende och finner lätt egen drivkraft och motivation. Du är systematisk i ditt arbetssätt, samtidigt som du har förmågan att anpassa dig när förutsättningar ändras. Då du ansvarar för leverans till vår kund är det viktigt att vara ödmjuk och förstå vad det innebär att vara konsult. Utöver detta är det även viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

*ÅF har ny strategi och fortsätter i framtiden utveckla innovativa och hållbara lösningar, projekt och produkter inom infrastruktur, energi och industri. Vi är i teknikens framkant och vi verkar för ökad mångfald, jämställdhet och hållbarhet.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på ÅF? Läs om vad våra anställda tycker: 

På ÅF får du möjligheten att arbeta med spännande uppdrag och utvecklas som konsult. För din egen utveckling har vi även vårt eget utbildningsprogram ÅF Academy. Förutom detta anordnas gemensamma aktiviteter inom konsultgruppen. Som konsult på ÅF får du möjlighet att delta på grillning, AW och föreläsningar m.m. Har du fritidsintressen och vill lära känna andra inom ÅF finns ÅF Club där det anordnas aktiviteter inom bl.a. golf, löpning och kultur. Nyfiken på att höra mer?

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Heltidsjobb (förstajobb)