Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare Vikariat Dagab Jönköping

Bli en av... Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid....

Om tjänsten

Bli en av oss

Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Alla vi som jobbar på Dagab gör en viktig insats: om rätt kolli plockas så hittar våra kunder fräscha varor i hyllan.

Till vårt distributionslager i Jönköping söker vi nu engagerade medarbetare som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete. Tjänsten avser ett vikariat på heltid som löper till 31 december 2018 med chans till förlängning. Arbetstiden är förlagd på dagtid och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar drogtest i samband med rekryteringen.

Eftersom vi strävar efter en jämn könsfördelning vill vi gärna uppmuntra fler tjejer att söka. Vi rekryterar löpande så ansök snarast, dock senast den 4 mars 2018.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb