Inaktiv platsannons

Eurocash söker Butikschefer från Strömstad i söder till Storlien i norr

Om tjänsten

Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Dessutom ingår matbutiken Strömstad Mat och godisbutiken Supergott i kedjan. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad. Eurocash ägs av Axfood och Norgesgruppen och ingår i Willys AB

Bli en av oss

Vi söker butikschefer som vill vara med och bygga upp en verksamhet på frammarsch inom gränshandeln. Du erbjuds en roll i en koncern som är i ett expansivt skede där du arbetar med frihet under ansvar.

Det här får du göra

Som butikschef för Eurocash kommer du att ha det operativa ansvaret för att leda och fördela det dagliga arbetet i butiken. Du ansvarar för butikens bemanning och ser till att alla ansvarsområden sköts enligt företagets standard. I rollen som butikschef har Du den naturliga kommunikationen mellan butik och företagets ledningsgrupp.

En viktig del i ditt arbete är att driva, stötta och utveckla personalen så att jämn och hög kundservice utöver det normala kan levereras. Du har förmåga att inspirera och utveckla dina medarbetare, samt att driva försäljning där kunden alltid står i fokus.

Det här förväntar vi oss

Du har tidigare arbetslivserfarenhet som butikschef, varuhuschef eller liknande samt dokumenterad erfarenhet av arbetsledning samt av försäljning /handel.

Som person är du kommunikativ, driven och social. Det är viktigt att du är rak i din kommunikation och trygg i din ledarstil. Du är affärsmässig och van att arbeta med siffror och att dina resultat följs upp och mäts. Du har god datavana samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Storlien
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Storlien | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb