Inaktiv platsannons

Dietist/Kostekonom i Uppsala

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS Mat & Dryck är inne i en mycket stark växande fas med spännande, kulinariska utmaningar! Till vårt huvudkontor söker vi en Legitimerad Dietist/Kostekonom. Du kommer att ansvara för menyarbete med våra centrala menyer i vårt kostdataprogram för skola och/eller Äldreomsorgsområdet vid vårt huvudkontor.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar planering, koppla artiklar och recepturer, schemaläggning och kost- och näringsberäkningar av måltider/recepturer och menyer inklusive specialkoster enligt gällande rekommendationer samt i samråd med de olika enheternas önskemål/specifika behov.

Du kommer att arbeta företrädesvis i ett kostdataprogram. Specifikt kommer du arbeta med att sammansätta måltider och menyer för vår verksamhet utifrån de aktuella råd som finns för verksamheten främst ”Näring för god vård och omsorg” och ”Bra mat i skola” men även de Nordiska näringsrekommendationer samt de nya trender och influenser som vi ser komma. Du kommer också att delta i anbudsarbete specifikt med menyer.

Du kommer även att kompetensutveckla/utbilda kökspersonal i special-/allergikoster samt i kostdataprogrammet. Vi använder oss av Saffron och Mashie med tonvikt på Saffron.

I din närmsta arbetsstab finns Leg. Dietist, Kostekonom, Hygienspecialist, Köksmästare.

Bakgrund

  • Kostekonom eller dietistexamen med legitimation, motsvarande 180 hp (gamla systemet 120 hp)
  • Arbetslivserfarenhet inom storköksverksamhet alternativt måltidsproduktion inom den offentliga miljön (minst 1år)
  • Arbetat med ett eller flera kostdataprogram med näringsberäkna, utforma recept, planera menyer (minst 1år)
  • Vara uppdaterad inom och följa Näring för god vård och omsorg, Bra Mat i Skola samt livsmedelsverkets näringsrekommendationer

Önskade kvalifikationer

Utöver dietistexamen eller kostekonom utbildning ser vi gärna att du har annan utbildning med relevant inriktning mot mat, hälsa, folkhälsovetenskap samt mycket god erfarenhet av kost- och näringsberäkningsprogram. Du har även erfarenhet och intresse av special- och konsistensanpassade måltider.

Du har förmåga att kommunicera mycket bra i tal och skrift. Du har ett genuint intresse av mat i alla dess former.  Du är kreativ och uthållig samt besitter en objektiv och strukturerad förmåga i ditt arbete som kräver ett stort eget ansvar.

Övrigt

Tjänsten är tidsbegränsad föräldrar vikariat dock senast t.o.m. 2019 03 31 

Resor ingår i tjänsten

Lön enligt överenskommelse

Placeringsort: Placering är på vårt huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm

Rekryterings- och urvalsprocessen påbörjas omgående varpå vi vill gärna få in ansökningarna snarast dock senast 2018-03-20, Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta Alf Danielsson Tjänsteansvarig, telefon 0734 36 60 52 .

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej