Inaktiv platsannons

Ekonomiadministratör i Malmö

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Information & arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som administratör i en händelserik miljö. Just nu söker vi en vikarie till ISS centrala Ekonomiserviceenhet i Malmö i och med att en av våra kollegor är föräldraledig. I den här rollen ingår du i ett team där vi alla arbetar med att ge service till olika delar av ISS i Sverige. Som administratör på vår Ekonomiservice arbetar du med:

  • Matcha arbetsorder med leverantörsfaktura
  • Manuell utskrift och utskick av kundfakturor
  • Avtalsfakturering
  • Rapportering Kända Framtida förändringar
  • Kontinuerlig uppföljning av Cash Flow
  • Framtagning av statistik och annan ekonomisk rapportering
  • Mail- och telefonsupport intern/extern kund
  • Utreda fakturafrågor via ärendehanteringssystem
  • Inregistrering av inkomna debiterings-/krediteringssunderlag
  • Avstämning av inregistrerade underlag
  • Hantering och rapportering av ROT och RUT avdrag
  • Krav och Inkasso
  • Utreda returnerade fakturor
  • Stöd och support till interna och externa kunder gällande våra processer

Du kommer även att arbeta med sedvanliga administrativa uppgifter som t ex mail- och telefonsupportsupport till övriga kollegor och externa kunder. Utöver detta ingår att säkerställa att avdelningen har och använder sig av effektiva administrativa processer, som säkrar en optimal resursandvändning och en hög servicenivå för den interna och externa kunden.

Kvalifikationer
Gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande och du har 2 års erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter samt kundreskontra och har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Du talar och skriver svenska mycket bra samt talar och skriver obehindrat på engelska.

Personliga egenskaper

Du är en person med hög servicekänsla, noggrann och stresstålig. Du är drivande och tar egna initiativ och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har god samarbetsförmåga och du tänker och agerar affärsmässigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi arbetar inom service- och tjänstesektorn där medarbetarna och kunderna är i centrum. Du erbjuds en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av flexibilitet och ansvarstagande i en stor internationell koncern.

Anställningens omfattning 
100% (enligt överenskommelse)

Varaktighet
Detta är ett vikariat under en föräldraledighet som kommer att pågå under ett år. Tillsättning kommer att ske snarast möjligt.

Är du rätt person för oss?
Ansök redan nu i och med att intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson
Varmt välkommen med frågor och funderingar till ansvarig chef, Ann-Charlotte Wickenberg, 073 436 51 52

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej