Inaktiv platsannons

ISS söker Drifttekniker till uppdrag i Göteborg

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

 ISS söker Drifttekniker till uppdrag i Göteborg

ISS Facility services har under de senaste åren haft ett stort fokus på att utveckla fastighetstjänsterna och har som vision att ha marknadens nöjdaste kunder. Detta får vi bland annat genom ett genuint fokus på kundbehov, en arbetsmetodik som bygger på förebyggande arbete, hög kompetens och en stor tonvikt på värdeskapande samarbeten med våra kunder

Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig nu när vi söker en drifttekniker till vårt team i Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker ansvarar du för allt tekniskt och till viss del administrativt arbete för flera fastigheter. Vi söker dig som har driftkompetens och förståelse för sambandet mellan fastighetens olika system. Genom detta bidrar du till att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt effektivisera fastigheterna ur ett totalkostnadsperspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av byggnad och fastighetstekniska system.

- Samordna och kontrollera allt tekniskt arbete i fastigheten som utförs av egen personal eller sidoleverantörer.

- Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda.

- På egen hand eller i samarbete med övriga i teamet utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt.

- Daglig kommunikation med kund, hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer.

Vem är du?
Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

Du gillar att utvecklas! Du är ivrig på att skaffa dig mer kunskap och vidareutveckla din tekniska kompetens. Du delar gärna med dig av erfarenheter och kunskaper till dina kollegor. Vi ser gärna att du är van att arbeta självständigt men du gillar samtidigt att samarbeta i team och projekt.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har minst fem års yrkeserfarenhet av fastighetsteknisk drift där du har erfarenhet och kompetens av kommersiella fastigheter eller industri.

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning på fastighetsteknisk drift. Vi ser gärna att du har specialistkompentens inom t.ex. VVS, styr & regler eller kyla.

Övrigt
B-körkort krävs. Kunna kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande IT-kunskaper (t.ex. Microsoft Office, internet, ärendehanteringssystem)

Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Göteborg men resor kan förekomma inom regionen.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Mattias Ekström på 073-436 45 21 eller mattias.ekstrom@se.issworld.com. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb