Inaktiv platsannons

Extrapersonal Reception och Floor host i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi söker extrapersonal till Reception och Floor Host för ett kunduppdrag i Stockholm.

Vi söker dig, som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse på arbetsplatsen. Vi vill göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri!

Vem söker vi? Vi söker dig som är hjälpsam, positiv, artig och som känner stolthet för din yrkesroll. Vi vill att du är självständig, proaktiv och initiativtagande - att du ser vad som behöver göras och gör det! Du är inte rädd för att ta personlig kontakt, men kan också avgöra hur och när du lämpligast gör det. Arbetet utförs mestadels på egen hand enligt uppsatta rutiner och emellanåt krävs en laginsats tillsammans med dina kolleger.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak tjänstgöring i reception och som Floor host.

I receptionen gäller sedvanliga receptionssysslor såsom mottagande av gäster, bokning av konferensrum och catering samt hantering av passerkort.

Som Floor host är man våningsvärd i kontorsmiljö och vi hjälper kunden med "allt" från påfyllning av kontorsmaterial till att komma igång med sin konferens!

Du är serviceinriktad, professionell och flexibel och kan efter vår utbildning bemanna både reception och Floor host på arbetsplatsen. Vi fäster stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang för ”ditt område” och din proaktivitet i att lösa uppkomna situationer

Vi söker dig som har erfarenhet från ex.vis reception, servering, bar, städ, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du hanterar dator utan problem.

Är du bevandrad inom AV-utrustning, IT, vaktmästeriuppgifter eller är händigt lagd är det meriterande. Har du utbildning inom HLR eller brandskydd är även det en bonus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning till serviceyrket.

Övrigt Tjänsterna är timanställningar vid behov. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Tillträde snarast möjligt

Hur söker jag jobbet? Vi tar bara emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet här nedanför för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan.

Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande.

Vid frågor om tjänsterna kontakta servicechef Elin Wiklund tel: 0734-36 58 57.


Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej