Inaktiv platsannons

Servis & Bartender till Vildmarkshotellet i Stockholm

Om tjänsten

Till säsongen 2018 söker vi nya stjärnor till Vildmarkshotellets restaurang Marrakech! Restaurang Marrakech, som är huvudrestaurang på Vildmarkshotellet, är inredd i nordafrikansk stil och här serverar vi frukost, lunch och middag till såväl konferensgäster som barnfamiljer. Alldeles intill Restaurang Marrakech ligger hotellets bar Safaribaren och en trappa ner ligger Club Zanzibar - en nattklubb inspirerad av den lilla ön med samma namn utanför Afrikas ostkust.

Vi letar nu efter dig som brinner för gästmötet och som med ett leende på läpparna alltid vill överträffa våra gäster förväntningar! Tempot på vår restaurang är många gånger högt och det är därför viktigt att du är stresstålig, lösningsfokuserad och flexibel. För samtliga tjänster behöver du vara 18 år eller äldre och det är meriterande om du har B-körkort då arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällar samt helger vilket betyder att kollektivtrafiken inte alltid går.

Nedan kan du läsa om de olika rollerna.

Bartender: Gillar du högt tempo, har ett intresse för drycker och brinner för gästmöten? Då är rollen som bartender något för dig! Som bartender arbetar du i Safaribaren och i Club Zanzibar med servering av öl, vin, drinkar och alkoholfria drycker. Du hanterar kassan och tar emot betalning. I dina arbetsuppgifter ingår även lättare matservering samt att hålla rent och snyggt i och runt baren. Till denna roll söker vi dig som har bartenderutbildning och/eller tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är initiativtagande, utåtriktad och arbetar på ett strukturerat sätt. När tempot är högt har du förmåga att behålla lugnet och du ser samarbete som en viktig del för att kunna leverera högklassig service. I denna roll kommer du ofta arbeta kvällstid och det är därför mycket viktigt att du kan ta dig till och från parken även när kollektivtrafiken inte går.

Servis: I rollen som servitris/servitör arbetar du med bland annat bordsbeställningar där du hanterar flera sittningar samtidigt samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra hotellgäster. Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av just servering och bar sedan tidigare. Det är även meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Tempot på restaurangen kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. 

Samtliga tjänster är säsongsanställningar och sträcker sig från april till september. Vissa tjänster löper under hela arbetsperioden medan andra tjänster löper exempelvis under högsäsong .Under vår och höst innebär tjänsterna främst helgarbete då tiderna är anpassade efter verksamhetens öppettider.

Vi är ett härligt team som alltid arbetar tillsammans, oavsett vad vi gör! För oss är det väldigt viktigt att vi har kul på jobbet, även när vi har som mest att göra. Därför söker vi dig som alltid har en glad inställning och ser samarbete som givet för att kunna leverera service i världsklass, varje gång!

Sista ansökningsdag är 11 april men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar ej emot ansökningar via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Sommarjobb