Inaktiv platsannons

2 st områdeschefer sökes! i Stockholm

Om tjänsten


2 st områdeschefer sökes!


Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Prime Professional söker 2 st områdeschefer till ett städ och serviceföretag omgående.

Arbetsuppgifter
Som områdeschef hos vår kund har du helhetsansvaret för kunderna i det geografiska område som du ansvarar för. Du ansvarar för våra befintliga kunder och nytillkomna kunder i ditt område. I det ingår att kvalitetssäkra kundens tjänst och hantera eventuella skador/reklamationer. Du arbetar kontinuerligt med merförsäljning till befintliga kunder och ansvarar för lönsamheten då du har resultatansvar för ditt område.Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund.




Vem är du?
Vi söker dig som har:
Ledarskapserfarenhet med personalansvar
Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat
Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder
Lägst gymnasial utbildning
B-körkort erfordras

Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.


Tjänsterna är en tillsvidareanställning på heltid

Kontaktperson
Thomas Blomgren
Tel: 08-470 70 42
thomas.blomgren@prime.se


Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.
Är du en engagerad och driven person?
Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se

Kontaktperson
Thomas Blomgren
0730-222513


Publiceringsdatum
February 12, 2018

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)