Inaktiv platsannons

För kunds räkning söker vi arbetsledare omgående! i Stockholm

Om tjänsten


För kunds räkning söker vi arbetsledare omgående!


Vill du arbeta på ett intressant företag i stark tillväxt och utveckling? Prime Professional söker 2 st arbetsledare til ett städ och serviceföretag omgående.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att få en ledarroll för en grupp städpersonal. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara att säkerställa att kunden når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten tillsammans med områdeschefen.

I din roll som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. I det ingår också att ha ett arbetsmiljöansvar.
Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.


Vem är du?
Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom servicebranchen. Som person är du engagerad och serviceinriktad och räds inte för att ta dig an nya utmaningar som kan leda till vidareutveckling i rollen. Då du kommer ingå i ett mindre team är det viktigt att du vågar fatta beslut och få arbetet utfört. Vidare har du en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakt och ett självständigt arbete. Vidare så ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och att du snabbt kan se effektiva lösningar för att snabbt kunna se förbättringsområden.


Kontaktperson
Thomas Blomgren
Tel: 08-470 70 42
thomas.blomgren@prime.se


Företagsbeskrivning
Prime Professional är ett framgångsrikt bemannings-och rekryteringsföretag som förmedlar arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön, Administration och Reception i hela Sverige.
Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning.
Är du en engagerad och driven person?
Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se

Kontaktperson
Thomas Blomgren
0730-222513


Publiceringsdatum
February 12, 2018

Tjänstgöringsort
Stockholm

Dela & tipsa gärna om oss :)

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Heltidsjobb (förstajobb)