Inaktiv platsannons

Teamledare till door/street team EskilstunaRöda Korset söker en Teamledare till ett door/street-team i Eskilstuna!

Om tjänsten

Röda Korset söker en Teamledare till ett door/street-team i Eskilstuna!

Har du jobbat som säljare eller värvare och är redo att ta nästa steg?

Nu söker Röda Korset en engagerad och inspirerande teamledare i Eskilstuna. Arbetet innebär att du ansvarar för och leder en grupp värvare i arbetet att berätta om Röda Korsets unika mandat och verksamhet i syfte att rekrytera månadsgivare via dörrknackning samt på gator och torg. Du leder och planerar det dagliga arbetet där du coachar och motiverar gruppen och är själv med och värvar givare. Tjänsten innebär ansvar för återkoppling av resultat till koordinator och du får möjlighet att vara med i planeringen och genomförandet av utbildningar.

Vi söker dig som

  • Delar Röda Korsets värderingar och vill lära sig mer om humanitära frågor
  • Respekterar de människor du möter i arbetet som teamledare
  • Har goda ledaregenskaper
  • Är social, utåtriktad och som gillar att kommunicera och inspirera
  • Är strukturerad, pedagogisk och resultatinriktad
  • Har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande

Det är meriterande om du

  • Har erfarenhet av att leda eller coacha grupper
  • Har erfarenhet av försäljning eller insamlingsarbete via direktdialog
  • Har haft något ideellt engagemang
  • Behärskar fler språk utöver svenska

Vi erbjuder en viktig och inspirerande arbetsplats med konkurrenskraftiga anställningsvillkor där du blir medarbetare i världens största humanitära nätverk.

Arbetstiderna är 15.30-20.30 tisdag-torsdag & söndag, samt 10:30-17.00 , fredag- lördag. Du arbetar 5 dagar veckan, 4 dagar tillsammans med teamet och en dag med administrativt arbete på kontoret. Restid före/efter pass ingår också. Du arbetar totalt 34 h i veckan, 20h med värvning och 14 h med administration. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Du får en fast timlön om 143 kr per timme exklusive semesterersättning.

Tjänsten är en visstidsanställning och ska tillsättas i mars 2018. Övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden. Rekryteringen sker löpande, så sök omgående! Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringsverktyg. Har du några frågor? Kontakta Jehona Behramaj på jehona.behramaj eller på 08-452 46 71.

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej