Inaktiv platsannons

Underhållstekniker i Växjö

PostNord söker 4 tekniker till Paketterminalen i Växjö.Terminalen i Växjö som står klar i oktober 2018 ingår i Terminalområde Öst. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal. Bli en del av vårt... Som tekniker...

Om tjänsten

PostNord söker 4 tekniker till Paketterminalen i Växjö.
Terminalen i Växjö som står klar i oktober 2018 ingår i Terminalområde Öst. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal.
Bli en del av vårt team
Som tekniker ingår du ett team som tillsammans ansvarar för att upprätthålla en stabil driftsäkerhet på produktionsutrustningen.  
Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten.  
Som tekniker arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning vid Paketterminalen i Växjö.  
Arbetet är förlagt över dygnets alla timmar vilket innebär att du kommer arbeta dag, kväll och natt (jour).  
 
Du har vad som krävs
Som person har du ett stort teknikintresse och en god förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete och är sedan tidigare van att arbeta efter standardiserade processer.  
Du är resultatorienterad och arbetar hela tiden mot att uppnå och överträffa uppsatta mål. Att kunna arbeta metodiskt och effektivt även under stress är en förutsättning då en del arbete sker under stark tidspress.  
Du har en teknisk utbildning med inriktning underhåll, mekanik, automation och/eller motsvarande kompetens.  
Meriterande är erfarenhet som tekniker inom paketlogistik och/eller teknikutbildning på Beumer/Crisplant maskin.  
Du har goda kunskaper inom el och mekanik och förmåga att läsa och förstå tillhörande dokumentation både på svenska och engelska.  
Du har datorvana och kunskaper i Officepaketet.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej