Inaktiv platsannons

Sommarvik. Chaufför C i Gävle

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Nu söker vi sommarvikarier som kommer att utgå från något av våra kontor i Gävle. Arbetsuppgifterna är att arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll men natt samt helgarbete kan förekomma. Du är viktig för oss eftersom att du som chaufför är en representant för PostNord.  
Sommarvikariaten är på 50-100 % och är förlagda till veckorna 23-35.  
  
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har YKB, ett giltigt digitalt färdskrivarkort och C-körkort för manuell växellåda och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du behöver också ha en avslutad, eller nu pågående gymnasieutbildning. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.  
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Logistik / Transport | Deltidsjobb