Inaktiv platsannons

Utredare i Solna

Om tjänsten

Avdelningen Säkerhet & Reklamationer har det övergripande processansvaret för säkerhet och reklamationer i PostNord Sverige. Arbetet syftar till att skydda personal och besökare, företagets och kundernas egendom. Fokus ligger på både förebyggande och utredande säkerhetsarbete. Inom Säkerhet & Reklamationer finns enheten Utredning vars fokus är att utreda brott riktade mot PostNords personal, verksamhet och kunder.
Bli en del av vårt team
Som utredare ansvarar du för att identifiera hotbilder, operativa risker i verksamheten samt trender vad gäller kriminell verksamhet. Du ingår i ett team bestående av tre utredare vilka leds av Chef Utredning och tillsammans analyserar ni inrapporterade incidenter, identifierar och driver internutredningar. Du företräder PostNord externt gentemot Polis och Tull och bygger nätverk inom säkerhets- och logistikbranschen. Du rapporterar till Chef Utredning.
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning och erfarenhet av utredningsarbete. Du har hög integritet och respekt för sekretess, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har en säkerhetsutbildning på högskolenivå och goda kunskaper i datornätverk. Som person är du självständig, ansvarsfull, analytisk och strukturerad. Vidare är du driven och resultatinriktad, har ett helhetsperspektiv, är tekniskt intresserad samt bra på att arbeta i team. 
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Resor med övernattningar förekommer.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Sommarjobb