Inaktiv platsannons

Social Media Manager i Solna

Om tjänsten

Koncernfunktionen Corporate Affairs ansvarar för PostNord-koncernens kommunikation och hållbarhetsarbete. Ansvaret för kommunikation omfattar den strategiska inriktningen för intern och extern kommunikation, varumärke och marknadskommunikation.
Bli en del av vårt team
Enheten har också operativa ansvar för delar av den samlade kommunikationen. Bland annat ansvarar enheten för att leda och utveckla PostNords strategier för kommunikation i digitala kanaler, inklusive ansvar för social media.  
Din huvuduppgift blir att stötta de lokala kommunikationsteamen i att utveckla och samordna PostNords digitala närvaro och kommunikation i sociala medier. Det innebär bland annat att du tar fram, implementerar och följer upp riktlinjer och identifierar och realiserar möjligheter för en mer effektiv användning av sociala media i vår dagliga affär, i våra kundgränssnitt och relaterat till rekrytering. Du är koncernens expert och rådgivare avseende digitalt innehåll, till exempel text, video, podcasts och infografik, och stöttar övriga organisationen med expertis om de olika formatens samverkan i de digitala kanalerna.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll och har ett naturligt intresse av det digitala landskapet. Du har ett digitalt tänk och besitter en mycket god kunskap om digitala trender och möjligheter inom digital kommunikation. Du har god förståelse för effektmätning och behärskar de verktyg som behövs för att göra kommunikationen så engagerande och effektiv som möjligt.  
Du har en relevant utbildning och en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift, övriga nordiska språkkunskaper är meriterande.  
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Som en driven och erfaren digital säljare kommer du till ett ambitiöst team där du har stor möjlighet till personlig utveckling.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Sommarjobb