Inaktiv platsannons

Lärare inom skärande bearbetning i Sodertalje

Om tjänsten

Vill du arbeta på Sveriges bästa Teknikgymnasium?

Hösten 2012 slog vi upp portarna till Mälardalens Tekniska Gymnasium. En skola med tre stora aktörer i ryggen – Scania, AstraZeneca och Telge. Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa teknikutbildning och att utbilda elever till kompetenta medarbetare till industri och näringsliv i syfte att stärka Sveriges ställning som teknik- och industrination.

Vi söker nu en duktig, engagerad och driven yrkeslärare som vill arbeta i framkant när det gäller pedagogik och teknik. Som lärare hos oss är man den nyckelperson som ska förbereda våra elever på bästa sätt, både inför fortsatta studier på högskola och för arbetslivet.

Vill du bli en av oss och dela med dig av din erfarenhet och kunskap inom ditt yrkesområde?
Vi söker dig som har erfarenhet av skärande bearbetning och är teknikintresserad. Meriterande erfarenheter är om du har varit handledare eller lärt upp andra, om du har gått på Scania industrigymnasium, Mälardalens Tekniska Gymnasium eller har en lärarutbildning.
 
Som person är du initiativrik, flexibel, har kommunikativ förmåga, ett stort intresse för ungdomar och är nyfiken och positiv till att utvecklas som person. Du gillar att planera och se helhetsperspektiv samt att du brinner för att utveckla andra.
 
Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav.
 
Vi erbjuder
Personlig utveckling, att tillsammans med kollegor utveckla verksamheten, en studiemiljö som håller högsta klass när det gäller teknisk utrustning och IT samt moderna utbildningslokaler.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
 
Lön
Fast lön
 
Vill du veta mer?
Läs mer om skolan på vår hemsida: www.malardalenstekniska.se
 
För mer information
Kontakta gärna Jennie Lood (Biträdande rektor), 08-553 709 04, Dan Runge (Yrkesteamleader),
08-553 709 26 eller Malin Särenfors (Expedition), 08-553 709 11.
 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej