Inaktiv platsannons

Gruppchef Produktion inom Bearbetning, Transmissionstillverkning i Sodertalje

Om tjänsten

Transmissionstillverkningen DX tillverkar växellåds- och axelkomponenter till både Scania och MAN. Då vi nu står inför att växla om vårat växellådsprogram kommer vi att bygga upp nya verksamheter för att kunna möta dom krav och förväntningar som ställs på oss inom transmission. Där även elektrifiering kommer att vara en del av vår framtid.

Arbetsuppgifter
Du kommer att fokusera på ledarskap och arbeta i en verkstadsmiljö med en maskinpark på en hög teknisk nivå med avancerade produkter. Du arbetar och utvecklar dina medarbetare och verksamheten inom ramen för Scanias Produktions System för att säkra att produktionen når rätt säkerhet, kvalitet och leverans till rätt kostnad. Du kommer även ansvara för att bryta ner och implementera strategisk plan.
 
Som gruppchef ansvarar du för ditt lags resultat och sätter in motåtgärder om så behövs. Du ansvarar för den ordinarie produktionen samt även för tillverkning av PD och prototypartiklar. Som gruppchef är du också en del i ledningsgruppen för aktuell verkstad.
 
Att vara chef på DX innebär att coacha dina medarbetare enligt våra värderingar inom Scanias Produktionssystem och arbetar med individernas och gruppens prestation och utveckling. Ledarskapet bygger på hög närvaro och tillgänglighet ute i produktionen vilket ställer kravet på höga kunskaper som Chef/Ledare och inom Processen, SPS samt aktuell Produkt.
 
Dina närmaste resurser förutom dina maskinoperatörer kommer att vara teamledarna och verkstadstekniker. Du kommer även att arbeta tvärfunktionellt tillsammans med produktionsteknik, produktionsplanerare och produktionsunderhåll.      
 
Din profil

Vi söker dig som har förmåga och vilja att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv och vågar testa nya idéer samt har god självinsikt och är lyhörd för vad som krävs för att motivera medarbetarna och utveckla effektiva team.
Du är teknisk intresserad och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom bearbetning.
 
Du är en lagspelare som ser till såväl den egna gruppens behov som till helheten för transmission.
 
Ett krav är att du har tidigare dokumenterad erfarenhet av ledarskap samt en teknisk utbildning.
 
Ytterligare information
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriel Chukri (Produktionschef), 08-553 827 75.
 

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej