Inaktiv platsannons

UTVECKLINGSINGENJÖR TILL POWERTRAIN DIAGNOSTICS i Sodertalje

Om tjänsten

Gruppen Powertrain Diagnostics utvecklar diagnos och felsökningsstöd för Scanias motorer, växellådor och elektrifierade drivlinor. Detta inkluderar lastbilar, bussar och motorer för industriellt och marint bruk. Gruppen består idag av utvecklingsingenjörer och teknikinformatörer som arbetar tillsammans i ett team. Vi söker nu dig som vill vara med och arbeta för att vårt avancerade felsökningsstöd skall vara det bästa på marknaden!

Dina arbetsuppgifter:
Din roll innebär ett nära samarbete med system- och funktionsägare i utvecklingsprojekten samt utvecklarna av produktionssystem. Tillsammans säkerställer ni tidigt förutsättningarna för bra diagnos- och felsökningsstöd. Arbetet är mycket varierat och innebär allt från uppföljning av produktegenskaper i utvecklingsprojekten och funktionsutveckling till kravställning av IT-system och praktisk testning i fordon.

Vi erbjuder:
Varierande arbetsuppgifter eftersom vi är med tidigt i utvecklingen men också praktiskt verifierar i en kundlik miljö
Goda utvecklingsmöjligheter inom hela Scania på grund av den tekniska bredden i rollen samt att man jobbar i gränslandet mellan R&D och eftermarknad

Din profil
Du är civilingenjör med inriktning mot mekatronik eller inbyggda system. Du är nyfiken och driven med en vilja att utvecklas tillsammans med Scania. Kunskaper och tekniskt intresse av hållbara transportlösningar så som elektrifiering och förnyelsebara drivmedel är meriterande. Vi ser gärna både nyexaminerade och erfarna sökande.

För mer information
Kontakta gruppchef Daniel Ahlberg 08-553 53774

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sodertalje
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej