Inaktiv platsannons

Kundmottagare till Scania Sverige i Stockholm

Vill Du vara vårt ansikte utåt? Du får representera ett av världens starkaste varumärken, stolta och krävande kunder är din vardag. Tillsammans med övriga i teamet fortsätter vår och din utveckling som kundmottagare. Vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Häggvik.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Din roll som kundmottagare är att ge bästa möjliga service till både externa och interna kunder då man bokar in fordon för tillsyn, service och/eller reparation. Arbetet innebär att ibland snabbt kunna lösa problem som uppstår samt hålla proaktiva externa säljkontakter.

Du kommer att säkerställa att kundens behov och förväntningar uppfylls i enlighet med verkstadens affärsprocess, från kundförfrågan till fakturering och uppföljning, på ett för verkstaden lönsamt sätt. I arbetsuppgifterna ingår även att lämna kostnadsförslag, kontrollera kundens kreditvärdighet och administrera såväl fakturor som reservdelar.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning och tidigare flerårig erfarenhet från administrativt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordons- eller åkeri/transportbranschen och har du goda kunskaper i reservdels- och verkstadshantering är det mycket meriterande.

Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Om du har kännedom/erfarenhet av AutoMaster/Multi-system är det meriterande.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
B-behörighet är ett krav, har du även C, D och E är det meriterande.

Vi erbjuder
Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.
En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Verkstaden är öppen vardagar 06:30-22:30 samt lördag 07:00-16.00.
Tjänsten är på dagtid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information
Välkommen att kontakta Nicklas Hjälström (Servicechef Häggvik), 010-706 62 44.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej