Inaktiv platsannons

Evry söker serviceminded SharePoint-Konsult

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på EVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker, lovar vi dig ett flexibelt jobb där vår förändringstakt ger dig kraft att utvecklas.

Arbetsbeskrivning:

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På EVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar. Våra specialister inom SharePoint ligger i framkant och bildar tillsammans ett av Sveriges största SharePoint-team. Här får du chansen att arbeta nära våra kunder, inspireras av ett erfaret team och ha utvecklingsmöjligheter utifrån dina egna intressen. Att arbeta som SharePoint-konsult har du möjlighet att jobba mot olika branscher, kunder och företag i varierande och intressanta uppdrag.  

Vad vi erbjuder:

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Vad vi ber om:

  • Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet
  • Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat
  • Du har arbetslivserfarenhet av SharePoint, fördelaktigt i en konsultroll

Vidare är det positivt med erfarenhet av det agila arbetssättet, utveckling, sälj och design. Viktigt är att du är kundfokuserad och att du ser det naturligt att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi ser gärna att du har en djup kunskap inom SharePoint och Office365, där det är meriterande om du har erfarenhet av CSS, Angular, React, .NET, SPFx eller JavaScript.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Stationeringsort 
Stockholm, Eskilstuna, Borås, Jönköping 
Status
Stängd
Ort
Stockholm, Eskilstuna, Borås, Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Ansvarig för
Vara med och forma framtidens digitala samhälle
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Borås | Eskilstuna | Jönköping | Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)