Inaktiv platsannons

Integrationsutvecklare Biztalk/Azure till nordens ledande IT-bolag. i Stockholm och Jönköping

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på EVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker, lovar vi dig ett flexibelt jobb där vår förändringstakt ger dig kraft att utvecklas.

Arbetsbeskrivning:

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På EVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar.  
 
Som integrationsutvecklare i vårt integrationsteam kommer du att aktivt medverka till att leverera nya spännande integrationslösningar med hög kvalitet. Detta tillsammans med dina kollegor i teamet som har samma driv och engagemang som du har. Du kommer att vara en del av projekten från start till mål vilket inkluderar del i analys/designarbete, utveckling, test och leverans. Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra och ser gärna att du tar plats och är aktiv i leveranserna och utvecklingen av vår affär.  

Vad vi erbjuder:

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Vad vi ber om:

  • Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet.
  • Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat.
  • Vi ser gärna att har minst tre års erfarenhet av integrationsutveckling och behärskar utvecklingsspråk och teknologier som Biztalk, .NET och C#.
  • Har du dessutom arbetat med Azure Logic Apps eller andra Microsoftrelaterade integrationsteknologier är detta meriterande.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Stationeringsort  
Stockholm eller Jönköping  

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Forma framtidens digitala samhälle
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)