Inaktiv platsannons

Traineeprogram hos Nordens ledande IT-bolag i Stockholm

Är du nyexad och vill kickstarta din karriär på ett av Nordens ledande IT-bolag? Nu söker vi nya ambitiösa talanger till nästa omgång av vårt spännande traineeprogram, där utbildning varvas med skarpa kunduppdrag under ett intensivt år. Traineeprogrammet startar i september 2018.

Arbetsbeskrivning:

Traineeprogrammet
Traineeåret inleds med introduktionsveckor då du tilldelas en fadder och får lära känna företaget innan du får komma ut och arbeta i ett projektteam med kollegor från EVRY. Tre block under ett intensivt år ger möjlighet att jobba med utveckling, krav respektive test i olika uppdrag varvat med utbildning. Programmet ger erfarenhet och kunskap om hela systemutvecklingsprocessen och konsultrollen samt möjlighet för dig att utvärdera vilket område du helst vill arbeta inom. När du avslutat traineeåret kommer du att specialisera dig inom ett av dessa områden.

Vad vi erbjuder:

Traineeprogrammet drivs inom affärsområdet Financial Services och ger dig chansen att vara med och arbeta med morgondagens banklösningar för ledande nordiska aktörer. Du blir anställd på en arbetsplats där vi värdesätter och erbjuder en öppen och lärande miljö med stora möjligheter att växa. Du får arbeta tillsammans med kollegor i utmanande och komplexa projekt och har goda möjligheter till kompetensutveckling via vår kompetens- och karriärmodell.

Vi söker nu kandidater till traineeprogrammet med start i september 2018.

Vad vi ber om:

  • Du har en akademisk examen som innefattar IT, exempelvis civilingenjör, ingenjör eller systemvetarutbildning.
  • Stationeringsort: Stockholm
  • För att förstå och trivas i rollen tror vi att du är en driven och initiativrik person som har en vilja att lära dig nya saker och gärna delar med dig av dina kunskaper. Du har ett genuint intresse för IT och vill jobba med den senaste tekniken i nära samarbete med våra kunder. I framtiden ser vi dig gärna i en ledarroll.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Internship, Traineeship
Ansvarig för
Utveckling
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Internship | Traineeship