Inaktiv platsannons

Supply Quality Coordinator till IKEA Torsvik i Jönköping

Du ser lite annorlunda på saker och ting. Det gör vi också. Vi tror på att dina värderingar är viktigare än det som står på ditt CV. Vi utmanar dina färdigheter och låter dig växa. Kom och se saker annorlunda med oss.

Arbetsbeskrivning:

Som Supply Quality Coordinator kommer du att ingå i ett team som arbetar med att säkerställa rutiner som sätter kunden i fokus, uppnår våra kvalitetsmål och därmed minskar våra totala kostnader för kvalitetsfel (COPQ). Mycket av arbetet kommer att vara proaktivt och i nära samarbete med QSC, Trading och IoS. Q DC/CDC- teamet som innefattar även Product Quality och Handling Material kommer att ha en ledande roll i kvalitetsarbetet och att skapa nätverk med övriga logistikdelar i vår region.

  • Kvalitetssäkra våra in– och utleveranser på IKEA Torsvik.

  • Du rapporterar till Operation Support.

Om uppgiften
Högt tempo och mycket skratt genomsyrar vår vardag. Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till stora utvecklingsmöjligheter inom en internationell koncern. Vi hoppas att just du vill bidra med din vilja och kompetens för IKEAs framtid.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start omgående.

Rekrytering sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2018-03-08.


Vad vi ber om:

  • Du har lämplig utbildning, alternativt erfarenhet av liknande uppgifter sedan tidigare.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet i lagermiljö är meriterande.
  • Du har förmågan att sätta dig in i globala rutiner och anpassa vårt arbetssätt för att bemöta kraven
  • Du är kommunikativ och behärskar engelska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som har förmågan att kommunicera till både medarbetare och chefer. I ditt arbete är du drivande, noggrann och pålitlig. Du har ett helhetstänk, är kundfokuserad och är inte rädd för att ta initiativ. Du trivs i en föränderlig miljö och är bra på att bygga förtroendefulla relationer med människor kring dig. Vi vill att du är resultatinriktad, nyfiken samt har god vana att arbeta i olika datasystem.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

IKEA Distribution Services (DS) North Europe är en del av IKEA Supply Chain och ansvarar för distributionen av IKEA sortiment till kund och till varuhus i Nord- och Östeuropa. Detta sker genom våra två processer, Store Distribution och Customer Distribution. I Sverige finns två Distributionscentres (DC), ett i Älmhult och ett i Torsvik. I Torsvik finns även ett Customer Distributioncentre (CDC) som levererar direkt till våra kunder i Norden. IKEA Svenska AB är med våra distributionscentraler i Torsvik och Älmhult och ca 1400 medarbetare Sveriges största lagerverksamhet.

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Säkerställa rutiner som sätter kunden i fokus
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Jönköping | Logistik / Transport | Jobb för lagermedarbetare | Jobb för produktionsplanerare | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)