Inaktiv platsannons

Teknik / Administration / Lager till Philips i Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta i en administrerande roll och trivs med att ha många kontakter i ditt dagliga arbete? Drivs du av mycket ansvar och vill utveckla ditt tekniska intresse? Rekrytering sker via Bravura.

Arbetsbeskrivning:

Om företaget

Philips är ett globalt företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer inom områdena Healthcare, Consumer Lifestyle och Lighting. Philips huvudkontor ligger i Nederländerna och företaget har ca 118 000 anställda i mer än 100 länder. Företaget är marknadsledande inom hjärt- och akutvård, vård i hemmet, energieffektiva ljuslösningar och applikationer, tandvård samt rakning och grooming för män. 

Health Tech är ett expansivt affärsområde inom Philips som tillhandahåller patientövervakningssystem inom bland annat radiologi, kardiologi och akutsjukvård.

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du i huvudsak för hela leveransflödet inom Health Tech. Du tar emot inkommande leveranser, ser till att rätt produkter är levererade och packar upp produkterna så att teknikerna på plats kan montera dessa. När teknikerna är färdiga med monteringen packar du de färdiga produkterna och beställer sedan leverans mot kund. I rollen ingår även en stor administrativ del där inventering av material ska skannas in och digitaliseras samt lägger upp och organiserar viktiga dokument i företagets databas. 

För rätt person kan denna roll på sikt utvecklas mot en mer teknisk roll.

Vad vi erbjuder:

  • Start: Omgående
  • Plats: Upplands Väsby
  • Lön: Enligt överenskommelse

Vad vi ber om:

  • Slutförd gymnasieutbildning, meriterande om teknisk inriktning
  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Goda kunskaper i Excel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

För att passa i denna roll trivs du med att ha många kontakter och du har en hög kommunikativ förmåga. Vidare har du ett strukturerat och organiserat arbetssätt och du är duktig på att prioritera utefter varje situation. Du motiveras av problemlösning och kan arbeta självständigt.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Ansvarig för
Administration, lager, patent
Typ av jobb
Kontor / Administration , Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska