Inaktiv platsannons

Arabisktalande innesäljare till Martin & Servera i Stockholm

Våra säljare på Martin & Servera möter våra kunder inom restaurangbranschen varje dag! Kunderna representerar en mångfald av språk, internationella kök och kulturer från hela världen. I denna rekrytering söker vi fler arabisktalande innesäljare till vårt hängivna team i Årsta som ett led i att erbjuda ett kunderbjudnande i världsklass.

Arbetsbeskrivning:

Runtom i landet är vi nästan tretusen personer som jobbar med att restauranger, hotell, storkök och alla andra som serverar mat har vad de behöver i kök och matsal. I vårt utbud finns världsledande varumärken, lokalt producerade produkter och egna varor. Vi på Martin & Servera brinner för mat och dryck, och utvecklar hela tiden vår verksamhet för att alltid kunna erbjuda våra kunder de produkter, lösningar och utbildningar som utvecklar deras affär – varje dag, året om.

Vad kommer du att göra?
Som innesäljare innehar du en nyckelposition i vår kundrelation. Du marknadsför och säljer från vårt sortiment och hjälper kunden att beställa de produkter som han eller hon behöver i sin verksamhet. Du har daglig kontakt med kockar och kökspersonal från kök i Stockholmsregionen och du lyssnar in deras behov och hjälper till att ta fram de lösningar som är bäst för dem. 

Vad vi erbjuder:

Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba i fina lokaler i Årsta. På kontoret arbetar cirka 250 personer. På arbetsplatsen har vi kanske Sveriges bästa personalmatsal, eget gym och bra tillgänglighet med egen bil eller kollektivt. Vi har en trevlig, kamratlig och informell stämning i ett branschledande företag. Martin & Servera är en del av Axel Johnson-koncernen med långsiktiga mål och visioner.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Därför söker vi människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Tjänsten är initialt ett vikariat till årsskiftet men kan komma att bli längre eller tillsvidare.

Vad vi ber om:

  • För att bli framgångsrik i detta arbete krävs ett brinnande intresse för mat och råvaror
  • Ett stort driv inom försäljning och kundservice i kombination med administrativa färdigheter
  • Bra förmåga att arbeta med dator och telefon som främsta arbetsredskap.

Du är en lagspelare som hjälper både dina kunder och dina kollegor att nå uppsatta mål. Emellanåt har vi ett högt tempo där du måste vara uthållig, kunna hålla fokus och bevara ditt lugn även när det blir hög belastning. Även om en stor del av arbetet utförs från vårt säljkontor i Årsta så kan också besök och säljaktiviteter ute på fältet komma att bli en del av ditt arbete. Har du förutom god svenska och arabiska ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Om du går vidare till intervju får du självklart möjlighet att se vårt säljkontor och träffa några av oss som jobbar här.

Sök gärna snarast men senast 11 mars. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Extrajobb
Ansvarig för
Du marknadsför och säljer från vårt sortiment och hjälper kunden att beställa de produkter som han eller hon behöver i sin verksamhet.
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Extrajobb