Inaktiv platsannons

Studenter till vårt kvällsteam i Växjö

Är du student och vill få en bra start på din karriär? Vill du jobba i ett företag som både sätter sina kunder och medarbetare i fokus? Då ett extrajobb i vårt kvällsteam vara något för dig!

Arbetsbeskrivning:

Som medarbetare i vårt kvällsteam kontaktar du våra befintliga kunder via telefon och erbjuder dem en trygghetsgenomgång för att säkerställa att de är rätt försäkrade om oturen skulle vara framme. Eftersom vi har samlat våra tjänster under ett och samma tak är vi unika med att kunna erbjuda våra kunder bank, försäkring och fastighetsförmedling på våra lokala kontor. För oss betyder försäljning och service samma sak, d.v.s. vi utgår alltid från vad som är viktigast för våra kunder.  

Vad vi erbjuder:

  • Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag i Stockholm.
  • Det finns många möjligheter inom vår bolagsgrupp, bank och försäkring är mycket mer än du tror.

Vad vi ber om:

  • ​Vi vill att du studerar på universitet/högskola och har minst 2 år kvar av dina pågående studier. Har du erfarenhet av försäljning och/eller kundservice är detta meriterande.
  • Tidigare erfarenheter inom området är meriterande.
  • Du är en positiv och engagerad person som sätter kunden i centrum och gillar utmaningar.
  • Du trivs med att ha många kundkontakter, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och värderar laganda lika mycket som att arbeta självständigt.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Ansvarig för
Studenter till vårt kvällsteam
Typ av jobb
HR / Management, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska