Inaktiv platsannons

Försäkringssäljare i Östersund

Länsförsäkringar Jämtland är ett lokalt och självständigt företag i länsförsäkringsgruppen, och vi ägs av våra kunder. Vi är länets ledande försäkringsbolag och vi växer på bankmarknaden. Våra kunder är privatpersoner, företagare och lantbrukare. Vi är totalt 110 medarbetare och våra kontor finns i Östersund, Sveg och Åre. Eftersom vi är kundägda och lokala är det självklart för oss att ge bra kundservice och ha ett stort engagemang i länets framtid och utveckling.

Arbetsbeskrivning:

Som försäkringssäljare arbetar du med försäljning och service inom området försäkring. Du har telefonen som verktyg och ringer i första hand upp våra befintliga privatkunder. För att du ska få bästa tänkbara förutsättning hos oss så ger vi dig en bred utbildning som du behöver för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi är också med och coachar dig till att utvecklas som säljare. Ser du en framtid inom bank och försäkring är det här ett bra sätt att komma in i branschen. 

Vad vi erbjuder:

  • Vi har en varm och kamratlig atmosfär som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ. Förutom att du drygar ut ditt studiemedel så får du också nya referenser och en ny merit på ditt CV.
  • Länsförsäkringar värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi ber om:

  • ​​Vi ser gärna att du studerar på universitet.
  • Har du erfarenhet från försäljning och/ eller kundservice är det meriterande.
  • Vi ser gärna att du studerar på universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier. Arbetstiden är tisdag och onsdag 16:45-20:00 och du ska kunna arbeta minst en kväll per vecka.
  • Du är en positiv och engagerad person som är mån om våra kunder och gillar att sälja. Du trivs med många kundkontakter, har lätt att lära och vill vara en del av vår TM-grupp. Har du erfarenhet från försäljning och/ eller kundservice är det meriterande. Du vill vara delaktig i vår vision: Det mest omtyckta företaget i länet och att göra Länsförsäkringar Jämtland till jämtarnas- och härjedalingarnas mest omtyckta företag.
  • Goda kunskaper i andra språk är meriterande. Sinne för ordning och reda är viktigt samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Viktigt är också att du är en lagspelare som tillsammans med dina kollegor tar ansvar för att lösa kundens problem.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Deltidsjobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Försäkringssäljare
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Östersund | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Deltidsjobb | Sommarjobb