Inaktiv platsannons

Semestervikarierande utlastare till Martin & Serveras rangering i Göteborg

Nu söker vi på Martin & Servera utlastare som vill jobba hos oss sommaren 2018.

Arbetsbeskrivning:

Varje dag flödar enorma mängder varor genom våra rangeringsorter och ut till våra kunder. Ditt ansvar är att komprimering och rangering dessa varor för att uppnå högsta fyllnadsgrad på våra lastbilar. Du ansvarar över att rätt saker kommer med leveranserna och då är det viktigt att vara noggrann.

Hos oss får du chansen att lära dig ett jobb från grunden. Vi vill att du så snabbt som möjligt blir redo att blir en del av vårt team. Därför får du en bra introduktionsutbildning och har sedan en massa trevliga kollegor som berättar hur allt fungerar så att du ska känna dig trygg med arbetsuppgifterna. Du behöver inga särskilda förkunskaper men vi kräver att du har fyllt 18 år.

Vad vi erbjuder:

Vi är en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och är noga med säkerheten. Vi har därför nolltolerans vad gäller alkohol samt droger och tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Ditt ursprung, den du är och dina erfarenheter berikar både vårt företag och våra kunder. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i vår personalgrupp. Därför söker vi kvinnor och män i alla åldrar och från alla delar av världen. Du som har rätt kompetens och är nyfiken på oss är varmt välkommen att söka tjänsten!

Vad vi ber om:

  • u tycker om att ta ansvar och att samarbeta med dina kollegor.
  • Du gillar också att hålla dig i form, för det här jobbet innebär att du hela tiden är i rörelse.
  • Det är förstås också ett stort plus om du älskar mat och förstår hur viktigt det är, för alla kockar runtom i landet, att varorna hanteras med största omtanke.


Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Din arbetsplats: Rangeringen i Göteborg (Agnesberg).

Anställningsform: Semestervikariat med start i slutet av maj.

Arbetstider: Vi söker en medarbetare dagtid och två medarbetare nattid.

Lön: Ingångslön på 137,31 kr/h.

 

Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är en svensk, familjeägd koncern. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Sverige, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.

 

Din ansökan vill vi ha senast 18 mars. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb, Sommarjobb
Ansvarig för
Lagerarbete
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska