Inaktiv platsannons

Junior Provningsingenjör – Mekanik i Stockholm

ÅF expanderar sin sektion för test- och verifiering i Södertälje. Vi söker dig som tycker att mekanikprovning verkar spännande och som lockas av att arbeta med olika typer av fordon. Du har precis tagit examen och är redo att ta dina första kliv ut i arbetslivet.

Om tjänsten

Som provare hos oss arbetar du i projekt som utvecklar morgondagens fordon. Du kommer att befinna dig i en kreativ miljö där du får möjlighet att utveckla din kunskapsbank och yrkesmässiga förmåga.

Du blir en spelare i ett framgångsrikt lag som står för hjälpsamhet, framåtanda och professionalism.

Vem är du?

Vi tror att Du har en teknisk akademisk utbildning, civilingenjörsexamen eller motsvarande med särskilt intresse för lastbilar, hållfasthet och mekanik. I kontakt med kunder och kollegor behöver svenska och engelska behärskas, både i tal och i skrift.

Som person ser vi en glad och ambitiös kollega som drivs av att bidra i ingenjörsvardagen tillsammans med likasinnade. Har du dessutom förmåga att leda dig själv och andra i det dagliga arbetet ligger du bra till i den rådande konkurrensen.

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Det som gör ÅF unikt är bredden och djupet inom många olika teknikområden. ÅF har passionen att knyta samman teknologier och för att lyckas med detta brinner vi även för människan som gör smarta och hållbara lösningar möjliga. På ÅF strävar vi efter att ha en företagskultur som är öppen, dynamisk och innovativ, och vi tror att kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är avgörande för att nå dit. Vi hoppas också att Du kommer lära Dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej