Inaktiv platsannons

Serviceelektriker till ISS Teknik & Energi i Umeå

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS har ingått ett FM-avtal med ICA Logistik som b.la. innefattar tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och projektledning av ICAs logistikfastigheter från Umeå till Helsingborg. Det spännande i avtalet är ett nytt sätt att samarbeta mellan oss som leverantör och vår kund ICA. Genom ett gott partnerskap ska vi åstadkomma en serviceupplevelse för ICA och deras hyresgäster och samtidigt bidra till ICAs vision om ett klimatneutralt ICA 2020. Vill du vara med och utveckla värdeskapande fastighetstjänster i ett bolag med starkt utvecklingsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Serviceelektriker till ISS Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu Serviceelektriker. Är du en driven elektriker med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

ISS vision är att vara ”Världens ledande serviceorganisation”. Det är en ambitiös målsättning satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre och förstå vår kunds behov.

Arbetsuppgifter

Som serviceelektriker ansvarar du för förebyggande tillsyn, skötsel, service och felavhjälpande underhåll av byggnad och fastighetens tekniska system. Exempel på arbetsuppgifter inom el är att du:

  • Ansvarar för och utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten.
  • Ansvarar för och utföra elektriska felsökningar och reparationer.
  • Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar, elektriska anordningar och vid elektriska arbeten.
  • Rondering och testkörning av kraftförsörjning.
  • Samordning och kontroll av elektriska arbeten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer
  • Offert arbeten för förbättringar/planerat underhåll.

Du har daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl.a. drifttekniker, snickare och energitekniker som är dedikerade mot kunden.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande uppgifter, både inom el men även inom fastighetsteknik. Du har behörighet utfärdat av Elsäkerhetsverket för elinstallationsarbeten i elektrisk lågspänningsanläggning samt dokumenterad utbildning i tillräcklig omfattning enligt Elsäkerhetsverkets starkströmsföreskrifter.

Du har även erfarenhet av drift av reservkraftanläggning och vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten, anläggningsskötare samt är Bas P/U- utbildad.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. För dig är det självklart att återkoppla till berörda personer.

ISS erbjuder

En tjänst hos oss på Teknik & Energi innebär ett självständigt och ansvarsfullt arbete. Här har du möjlighet att ta del av en branschledande arbetsmetodik hos spännande kunder. Självklart i ett sammansvetsat team som gillar att ha kul på jobbet. Vi erbjuder dig självklart förmåner såsom friskvårdsbidrag, utveckling genom vår egen akademi och tillgång till vår fjällstuga.

Tjänsten är placerad i Västerås. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. Jour och beredskap ingår. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Rickard Wiltok på 0734-36 66 92 eller rickard.wiltok@se.issworld.com.

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Umeå
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej