Inaktiv platsannons

Analytiker via bravura i Stockholm

Företaget hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Deras ambition är att vara ledande på alla sina marknader, vilket ger den bästa kundupplevelsen, hög kvalitet i näten och en kostnadseffektiv verksamhet. Företaget är ledande inom kommunikationslösningar och gör stora satsningar för att bygga ut den fasta och mobila infrastrukturen i Sverige. De söker nu RPA-utvecklare till ett stort och prioriterat projekt inom koncernen där du kommer utgöra en central roll i arbetet att skapa effektiva processflöden. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Bravura och arbeta som konsult ute på uppdrag hos företaget. Uppdragets längd är på minst ett år, med mycket god chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Som RPA-utvecklare ingår du i ett projektteam vars uppgift är att utveckla automatiserade processer för en supportverksamhet som arbetar mot företagskunder. Du kommer att arbeta med att designa och utforma processlösningar med syftet att optimera användandet av robotiserad mjukvara. Robotic Process Automation (RPA) är en ny och revolutionerande teknik som automatiserar manuella processer och interagerar med interna IT-system, vilket skapar därmed effektiva verksamheter och flöden. Företaget har ett Business Case och en projektplan, där du och dina kollegor ansvarar för att omvandla detta till praktik. Din huvuduppgift är att träffa verksamheten och skapa dig en förståelse för hur befintliga arbetssätt och processer ser ut idag. Utifrån denna information skapar du sedan nya processkartor som skapar förutsättningar för en robotiserad mjukvara att effektivisera och automatisera uppgifter. Vidare arbetar du i ett visuellt processverktyg där du ritar upp flöden och du arbetar löpande med dokumentation i syfte att underlätta i förvaltningsarbetet.

I denna tjänst erbjuds du att arbeta med den senaste tekniken i ett projekt som är prioriterat och på uppstart. Eftersom du kommer in i ett projekt och område som är nytt för företaget har du här möjligheten att vara med och utveckla idéer och processer. Denna tjänst passar dig som har förståelse för processtyrda organisationer tillsammans med ett intresse för IT och att skapa effektiva verksamheter.

Vad vi erbjuder:

  • Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse


Vad vi ber om:

  • Du har eftergymnasial utbildning inom relevant område, gärna inom ekonomi, systemvetenskap eller IT
  • Meriterande är arbetslivserfarenhet från en liknande roll och kunskaper inom programmering
  • Vi tror att du som söker tjänsten är en person med tekniskt intresse som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, där du självständigt strukturerar ditt arbete och driver dina processer framåt.
  • Genom ditt lösningsfokuserade sätt kommer du gärna med idéer och förslag på hur problem kan kringgås och du motiveras av att skapa effektiva lösningar.
  • Du har en stark analytisk förmågan som gör att du kan tänka abstrakt och komplext och du arbetar målfokuserat med dina projekt och processer för att leverera bästa möjliga resultat.
  • Vidare ser du positivt på att tillhöra ett team och arbeta i en roll där du har kontakt med flertalet olika funktioner i verksamheten.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
Analytiker via bravura
Typ av jobb
IT, Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | IT | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)