Inaktiv platsannons

Produktionsledare Inhouse i Göteborg

Om tjänsten

Produktionsledare Inhouse
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Beskrivning

På Lisebergs marknadsavdelning finns 18 medarbetare som planerar, producerar och genomför kommunikationsinsatser i egna, förtjänade och köpta kanaler. En hel del produceras internt, men också med hjälp av t ex extern reklambyrå. Internt hanteras originalproduktion, foto/film, skyltproduktion, kampanjplanering, PR, digitala kanaler, sociala medier och varumärkessamarbeten.

Med utgångspunkt i Lisebergs styrdokument, varumärkesplattform och gästinsikt, skall marknadsfunktionen stärka varumärket Liseberg och skapa marknadskommunikation som både bygger starka relationer med våra gäster och ökar försäljningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en duktig och driven Produktionsledare till Lisebergs Inhouseteam som kan vara med och utveckla verksamheten.

Produktionsledare Inhouse har det operativa ansvaret att koordinera det interna produktionsarbetet från beställning till leverans. Produktionsledningen gäller främst uppdrag som print, trycksaker, skyltar och digitala produktioner. Arbetet innebär kontakt med alla interna beställare samt med underleverantörer såsom tryckerier. Som Produktionsledare tar du emot alla uppdrag, fördelar dem inom teamet och ser till att vi levererar i tid samt håller hög kvalitet.

Förutom produktionsledare, består Inhouse av en copywriter, två grafiska formgivare, en fotograf samt två skyltproducenter. Rollen rapporterar till Marknadskommunikations- och Inhousechef.

Utbildning och erfarenhet

Relevant högskoleutbildning (t ex marknadsekonom eller liknande). Erfarenhet (minst 3 år) av produktionsledning med bevisat goda resultat. Mycket goda kunskaper i MS-office (fokus på Word, Excel och Powerpoint). Mycket god kunskap och känsla för det svenska språket i tal och skrift samt erfarenhet av korrekturläsning. Mycket god skriftlig och muntlig förmåga av engelska språket. Erfarenhet och kunskap inom grafisk produktion. Erfarenhet och kunskap inom digital produktion och de krav och möjligheter det nya digitala landskapet innebär. Meriterande är erfarenhet från Inhousearbete samt från andra verksamheter med koncern och/eller affärsområdesstruktur. Vi ser även gärna att du har erfarenhet från både byråsidan och som uppdragsgivare. 

Personliga egenskaper

De personliga egenskaper som krävs är att man är serviceminded, strukturerad, driven och har förståelse och intresse för den kreativa processen. Du ska vara motiverande och lyhörd samtidigt som du ska kunna ställa krav, jobba självständigt och ha beslutsförmåga. Du ska även vara noggrann, kvalitets- och kostnadsmedveten. Rätt person för rollen är också initiativrik och lösningsorienterad samt har en genuint positiv grundinställning. Jobbet är krävande och peakar inför våra säsongspremiärer (sommar, halloween och jul) varför hög stresstålighet är en förutsättning.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej