Inaktiv platsannons

SVETSARE (via bravura) i Stockholm

Företaget är en svensk leverantör av lyftutrustning för produkthantering till industri, handel och pharma. De säljer även till återförsäljare samt till flygplatser internationellt. Lyftutrustningen ersätter manuella lyft och möjliggör att företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och reducera förslitningsskador. Företaget har en gedigen erfarenhet av tryckluftsdrivna lyfthjälpmedel där lösningarna skräddarsys efter kunders behov. Du arbetar tätt med dina kollegor då försäljning, utveckling och produktion sitter under samma tak i nya och fräscha lokaler. De har kontor, produktion och lager i norra delarna av Stockholm. Här arbetar ett 30-tal anställda, företagskulturen är mycket familjär och präglas av en stark gemenskap och prestigelöshet.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som svetsare är din huvuduppgift att svetsa konstruktioner för tillverkning av lyftutrustning. Svetsning sker i framförallt stål, rostfritt stål och i viss mån aluminium. I huvudsak används svetsningsmetoderna TIG/MIG/MAG. Konstruktionerna är i största delen gjorda i 1-5 mm rör, men även grövre material kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår även en del mekanisk bearbetning som slipning, fasning och bockning i samband med svetsarbetet. 
Tjänsten är tillsvidare där du initialt är anställd via Bravura. Arbetstid är 07-16 med stora möjligheter till flextid.

Vad vi erbjuder:

Start: Omgående

Plats: Järfälla, Norrort

Lön: Enligt överenskommelse

(Via bravura) Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Vad vi ber om:

  • Utbildning inom svetsning och/eller relevant arbetslivserfarenhet
  • ​Minst 3 års erfarenhet av svetsning
  • God kunskap i schema- och ritningsläsning
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • I rollen som svetsare ställer du höga krav på kvalitet, finish och precision i ditt arbete och som ensam svetsare tar du stort ansvar för ditt arbete och ser helheten.
  • Du driver ditt arbete självständigt och ser till att du håller dina tidsramar genom att planera och prioritera dina uppgifter.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
SVETSARE (via bravura)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (erfaren)