Inaktiv platsannons

CONTROLLER (via Bravura) i Stockholm

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Som prisstrateg på externa affärer blir du en av elva personer i ett helt nytt team som drivs av glädjen att supportera organisationen med rätt sortiment och rätt pris. Du kommer att ha ett specialistområde i form av prissättning, både gällande att vara den tekniskt kunniga kring prissättningen samt vara delaktig i att sätta den strategiska riktlinjen för prissättningen. Du kommer löpande säkerställa att den strategiska riktlinjen bibehålls och justeras vid avvikelse. Du rapporterar till Försäljningschefen på Externa affärer.

Arbetsbeskrivning:

Som prisstrateg är du ytterst ansvarig för prissättningen och du innehar spetskompetens inom området. Dagab har många kundavtal med olika prissättningsmetoder som kontinuerligt måste upprätthållas. Du kommer arbeta nära säljledarna, sprida din kunskap, stötta dem och ansvara för att den strategiska prissättningen efterlevs.

I dina arbetsuppgifter ingår uppföljning, analyser och säkerställande att justeringar vid avvikelser sker. Arbetet kommer innebära en viss utbildande del för resten av teamet som också behöver ha en förståelse för prissättningen.

Vad vi erbjuder:

Start: enligt överenskommelse

Plats: Torsplan, Stockholm

Lön: enligt överenskommelse

Vad vi ber om:

  • Eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet inom ekonomi.
  • Minst 3 års erfarenhet som controller eller i liknande arbetsuppgifter.
  • Arbetslivserfarenhet från dagligvaruhandeln.
  • Goda kunskaper i MS Office och avancerade kunskaper i Excel.
  • Meriterande med erfarenhet av SAP och/eller Microstrategy.
  • För att lyckas i rollen tror vi att du har en analytisk förmåga och har en god förmåga att leda dig själv i dagligt arbete.
  • Att vara kommunikativ faller sig naturligt för dig och du arbetar lösningsorienterat samtidigt som du har en pedagogisk ådra och god helhetssyn.

Ansök

Är du den perfekta kandidaten? Klicka på "Ansök nu" så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Ansvarig för
CONTROLLER (via Bravura)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)