Inaktiv platsannons

KREATIVA OCH UTÅTRIKTADE SERVICEINGENJÖRER i Karlskrona

Vad du blir en del... Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och...

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Surveillance växer och vi söker nu system- och serviceingenjörer som vill arbeta med systemintegration och/eller driftsättning och service av lednings-, vapen- och sensorsystem på örlogsmarina ytfartyg för någon av våra kunder i Sverige och utomlands.

Combat Systems och C4I Solutions (BU C2S) levererar världsledande ledningssystem, produkter och tjänster till försvarsmakten. Vi arbetar globalt med lokala platser i Sverige, Australien och Sydafrika. Vi förser, som en plattformsoberoende leverantör, världsmarknaden med Combat System & C4I Solutions, samt system och delsystem inom området Command Control.

Tjänsten är placerad i Karlskrona och omfattar en del tjänsteresor.

 

Din framtida utmaning

Ditt arbete består bl.a. av driftsättning, provning och service av våra system ombord på fartyg. Du jobbar ofta i projektform och i nära samarbete med projektledning, systemingenjörer, konstruktörer, integratörer samt med produktions- och driftsättningspersonal på något av de många varv som vi samarbetar med.

Det huvudsakliga arbetet görs i samband med driftsättning och provning samt vid underhåll av levererade system men det är också viktigt att du bidrar med dina erfarenheter i våra nya projekt under designfasen. För oss är det självklart att du delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor och kunder.

Den du är idag

Du är högskole- eller gymnasieingenjör med inriktning elektronik och datorteknik eller har motsvarande relevanta utbildning eller yrkeserfarenhet och du har ett intresse för teknik i allmänhet. Du är kommunikativ, har lätt för att ta till dig nya saker och du har lätt för att samarbeta både med kollegor, underleverantörer och kundens representanter. Mycket av arbetet sker på engelska varför goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift, är ett krav.

Meriterande är kompetens och erfarenhet inom något eller några av följande områden;
- Erfarenhet av driftsättning och service
- Erfarenhet av integrationsarbete, nätverksteknik, datorer
- Teknisk tjänst i marinen med inriktning mot lednings- vapen- och sensorsystem
- Erfarenhet av marina system 

Du gillar att jobba i team och hitta effektiva lösningar samt är öppen för att prova olika teknikområden. Du är systematisk, noggrann och uthållig. Du är också en engagerad, utåtriktad och kreativ person som vill utvecklas både personligt och professionellt. 

Hos oss tillämpar vi flextid och våra anställda har tillgång till ett omfattande förmånspaket som bl.a. innehåller friskvård, förmånsbil samt aktiesparande.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlskrona
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej