Inaktiv platsannons

Målare till flygplansdetaljer i Linköping

Vad du blir en del... Inom affärsenhet Aerostructures söker vi nu målare till vår produktion. Vi levererar enheter till Airbus och Boeing och behöver nu stärka oss inom målning för att möta tillkommande beläggning. Du kommer att ingå

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Inom affärsenhet Aerostructures söker vi nu målare till vår produktion. Vi levererar enheter till Airbus och Boeing och behöver nu stärka oss inom målning för att möta tillkommande beläggning. Du kommer att ingå i en produktionsgrupp om cirka tio personer, som ansvarar för målning och slutkontroll av våra produkter, vilket innefattar både detaljer och sammanställningar.

Din framtida utmaning

Du kommer att arbeta tillsammans med andra erfarna målare där ni tillsammans ansvarar för tillverkning, kvalitet och leverans. Då det är höga kvalitetskrav på de produkter du tillverkar är det viktigt att du är noggrann i det du gör. Arbetet innebär hela spektrat inom måleriet - allt från sprutmålning, slipning och blästring till att blanda färg.

Den du är idag

Vi söker dig med fullständiga gymnasiebetyg och stort intresse för teknik. Du har erfarenhet av målning, lackering och/eller ytbehandling. Har du tidigare erfarenheter från tillverkande industri är detta meriterande men dock inget krav. Som person är du flexibel vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstider då skiftarbete kan förekomma. Vi söker dig som är drivande och ser positivt på nya utmaningar. Du är en lagspelare som värdesätter gott samarbete och god stämning kollegorna emellan, men har inte några problem med att arbeta självständigt. Meriterande för tjänsten är om du har goda språkkunskaper i engelska samt vana att arbete i olika datasystem.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej