Inaktiv platsannons

Engagerad Sales Controller till föränderligt bolag i Malmö

Om tjänsten

Till vår kund i Malmö söker vi nu en kunnig och engagerad Sales Controller som ytterligare kan förstärka försäljningsorganisationen. Du kommer ingå i ett team bestående av försäljningschefer, som verkar operativt på en regional nivå. Inledningsvis kan en del resande förekomma i tjänsten. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt kandidat finns det möjlighet till överrekrytering till kund. Du är gärna tillgänglig omgående eller inom kort.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Uppdraget hos vår kund innebär att stötta försäljningsorganisationen med analyser och statistik, så du är väl förtrogen med att ta fram diverse försäljningsrapporter och förklara dess innehåll för chefer på olika nivåer. Du kommer att vara en del i att driva och koordinera utvecklingsprojekt inom IT och supportera i budgetarbetet. För att vara aktuell för uppdraget är du väl förtrogen med:


  • Ta fram finansiella analyser av bl.a. resultat, uppföljningar, lönsamhet etc.
  • Ansvarig för din del i budget- och prognosprocessen
  • Kalkylering och stöd mot försäljningsavdelningen gällande trender, marginaler, försäljningspriser
  • Uppföljningar av bonusavtal
  • Vara kontaktperson i löpande ekonomiska frågor mot organisationen

 

Bakgrund och kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning och mellan 3-5 års erfarenhet av arbete som Sales Controller och god förståelse för redovisning. Du är kommunikativ och känner dig bekväm i att interagera med många intressenter runtom i organisationen. Du är handlingskraftig och visar tydligt ditt engagemang i ditt jobb. Du trivs i en föränderlig miljö och ditt arbete präglas av stor professionalitet och ansvarstagande. God kunskap i Excel är en förutsättning och det är meriterande om du även har erfarenhet av QlikView. 

 
Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på 0766 - 47 16 23.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Jobb för controllers | Heltidsjobb (förstajobb)