Inaktiv platsannons

Nyfiken löneadministratör till producerande företag! i Malmö

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att jobba med lön? Trivs du i en varierad roll där du får kombinera ditt lönearbete med ekonomiuppgifter och planering? – se då hit! Till vår kund inom tillverkningsindustrin söker vi nu en lyhörd och problemlösande löneadministratör. I rollen kommer du att framförallt arbeta brett med lönehantering men även stötta upp ekonomichefen med andra delar inom ekonomi och logistik. Uppdraget är på heltid med placering i Malmö.

Arbetsuppgifter

  • Lönehantering
  • Fakturering
  • Bokföringsorder
  • Leveranshantering
  • Övriga ekonomi- och HR-relaterade arbetsuppgifter

 

Lämplig bakgrund

För denna tjänst behöver du ha erfarenhet av tidigare lönearbete och administration. Du har en god förståelse för kollektivavtal och känner dig trygg i att jobba med hela lönekedjan.  Vidare har du en god datorvana samt vana i att administrera i lönesystem. Har du erfarenhet av Webtime och SAP ses det som meriterande.  Du har även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din personlighet

Som person är du flexibel, självgående och problemlösande. Då tjänsten innebär mycket kontakt med olika delar i organisationen ställer det krav på att du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer.  Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och utför dem noggrant. Vidare är du en lyhörd person och är inte rädd för att ta initiativ. 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej