Inaktiv platsannons

SJR söker en junior administratör till Worldline i Stockholm

Om tjänsten

 

Vill du få in foten på ett växande bolag och som är en ledande leverantör av internationella betalningslösningar för e-handel? Vi på SJR hjälper Worldline med att hitta deras nya stjärnskott i rollen som junior administratör. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Det är ett ungt arbetsklimat och i ett snabbväxande arbetsmiljö som är beläget i Hammarby Sjöstad.

 

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att tillhöra Merchant Accounting teamet som består av 13 personer. Du kommer arbeta tätt ihop med seniora kollegor där du kommer supportera kunder som använder den egenutvecklade betalningsplattformen. Arbetet kommer bestå utav administrativa arbetsuppgifter såsom att samla in information, sammanställa information och registrera ärenden. I rollen kommer du även ha kommunikativa inslag, då du kommer ha nära kontakt med kunder och kollegor. Arbetet sker under deadlines och därför bör du gilla att arbeta under tidspress.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och i ett spännande arbetsklimat med många bollar i luften. Som person söker vi dig som har arbetserfarenhet av liknade arbetsuppgifter av administration. Du kan även ha arbetat i kundtjänst eller reception där administrativa uppgifter ingått i din roll. För att kunna hantera många olika ärenden söker vi dig som är lösningsorienterad, snabblärd och ordningsam. Vår kund efterfrågar en person som är social och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Det önskas att du har grundkunskaper i Excel och god datorvana, då du kommer använda det i arbetet.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej