Inaktiv platsannons

Kund- och Kredithandläggare till Bra Bil i Stockholm

Om tjänsten



Bra Bil koncernen är en auktoriserad återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Koncernen utgörs av sex Bra Bil anläggningar; Göteborg, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Sedan en tid ingår även Anders H Bilplåt i koncernen med två anläggningar i Bro & Enköping. Bra Bil jobbar för en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa, miljö för en hållbar framtid. Vi ska långsiktigt vara det självklara valet för både medarbetare och kunder som tycker hälsa och miljö är viktigt.

Bra Bil söker en ansvarstagande och serviceinriktad Handläggare till avdelningen Kund/Kredit. Som Kund- och Kredithandläggare hanterar du kundreskontra och har en daglig kontakt med kunder. Du arbetar med utredningar, granskning och övervakning av kundkonton samt påminnelser. Du hanterar även löpande bokföring, kontoavstämningar och bokslutsarbete.

Kontoret är beläget på Mätarvägen i Kungsängen i anslutning till en utav Bra Bils bilanläggningar. Här arbetar du tillsammans med engagerade medarbetare varav 15 utgör ekonomiavdelningen. På Kund/Kredit är ni 4 medarbetare och du välkomnas till en avslappnad arbetsplats med högt tempo och positiva kundupplevelser i fokus.

Detta är en rekrytering med anställning hos Bra Bil Sverige AB. Start för tjänsten är så snart som möjligt och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Kund- och Kredithandläggare har du en bred roll och hanterar alltifrån löpande bokföring, kontoavstämningar, bokslutsarbete till påminnelser, kravhantering och samarbete med inkassobolag. Du hanterar även upplägg av nya kunder, ändring och avslut av finansieringsavtal. Du samarbetar med kollegor - på kontoret och på bilanläggningar - och samarbetspartners samt har daglig kontakt med kunder. 

I rollen som Handläggare på Kund/Kredit hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • In- och utbetalningar
  • Löpande bokföring
  • Påminnelser och kravhantering
  • Samarbete med inkassobolag
  • Kontoavstämningar
  • Delaktig vid månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Avtalsadministration - leasing- och kreditavtal

Det här är tjänsten för dig som har arbetat som ekonomiassistent/redovisningsassistent och vill bidra till en sund kredit-, kund- och inkassohantering. Har du dessutom ett bilintresse ska du definitivt söka till en väletablerad motoraktör som vill fortsätta utvecklas tillsammans med dig!

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har arbetat minst 2 år inom ekonomi/bokföring och har goda kunskaper i löpande bokföring, kontoavstämningar och bokslutsarbete. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper och ett intresse för kredit- och inkassohantering. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi men det är inget krav. Du är systemvan samt lättlärd i system. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du formulerar dig väl i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, serviceinriktad och ansvarstagande. Du är noggrann, strukturerad och är följsam i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej