Inaktiv platsannons

EasyPark söker en driven accountant i Stockholm

Om tjänsten

 

 

 

Vill du arbeta på ett snabbväxande fintech bolag där det händer mycket? Utmanas du av stort eget ansvar och är intresserad av att utvecklas vidare inom redovisning?

 

Du bör ha jobbat något år som accounting manager eller vill ta nästa steg från accounting assistantrollen och gillar högt tempo och vara med där det händer. På EasyPark välkomnas du in i ett företag som har en entreprenöriell och positiv anda, där du får vara med och påverka tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor. Bolaget ligger i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och du får vara delaktig i förändringsprocessen.

EasyPark erbjuder dig; 
Att jobba i en dynamisk organisation som hela tiden växer. I rollen som Accounting Manager kommer du att jobba självständigt med ett eller flera bolag inom koncernen. Du kommer att arbeta tätt ihop med övriga kollegor i Finance-teamet och med flera funktioner, både i Sverige och andra länder. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt, men erbjuder även en flexibel arbetsmiljö i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka.

I tjänsten förekommer resor till de olika marknaderna och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

- Löpande redovisning (leverantör, bank och till viss del kund)

- Analys och uppföljning

- Avstämningar och intercompany mellanhavanden

- Momsredovisning och deklarationer

- Självständigt ansvar för redovisningen för ett eller flera av koncernens bolag

- Utveckling av processer och rutiner i syfte att effektivisera och förbättra arbetssätt och flöden.

För att trivas hos EasyPark ska du; 
vara trygg inom redovisning och bokföring och trivas i en föränderlig och snabbväxande miljö. Du har god vana av Excel samt har erfarenhet av - och trivs med - att arbeta i system generellt. Vidare är du bekväm att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal som skrift, övriga europeiska språk är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan lyfta blicken och se helheten. Du har en hög ambitionsnivå, kan prioritera och motiveras av nya utmaningar.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej