Inaktiv platsannons

HR-konsulter till utvecklande samarbete med SJR HR! i Stockholm

Om tjänsten

Vi vill samarbeta med dig i framtida uppdrag inom HR. SJR har långa och väl utvecklade kundrelationer med fokus på hög kvalité där din kunskap efterfrågas. Tillsammans med oss har du möjlighet att utveckla ditt HR-arbete och ta ditt nästa steg i karriären.

Profilen vi söker

SJR HR vill inleda ett samarbete med dig som är etablerad i din roll inom HR och har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du är idag generalist, specialist, HR business partner eller HR-chef och har en affärsnära syn på HR-arbetet samt en stor portion av passion och energi för att utveckla en organisation och dess affär.

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda dig både långa och korta uppdrag samt specifika projekt inom HR i en variation av branscher hos stora och mindre bolag. Uppdragen kan bland annat handla om att stötta en organisation under en interimsperiod eller att leda ett företag i utveckling eller förändring. 

I vårt samarbete har vi möjlighet att förmedla uppdrag till dig som driver eget konsultbolag eller till dig som föredrar att vara anställd konsult hos oss på SJR HR. Vi strävar efter ett långsiktiga samarbete som utvecklar oss båda där du kommer att känna av vårt engagemang för dig och ditt uppdrag.

Tillsammans med dig kan vi leva upp till vår vision av snabba och kvalitativa konsultlösningar.   

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej