Inaktiv platsannons

Finansiell Controller till Bliwa i Stockholm

Om tjänsten

 

Är du driven och gillar att utveckla processer? Är du både resultat- och målfokuserad samtidigt som du tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet?

Då har Bliwa tjänsten för dig!

Bliwa söker nu en ny kollega till Finansteamet. Du kommer arbeta som finansiell controller och välkomnas in i ett härligt gäng kollegor som har ett stort engagemang och driv, där Bliwas kärnvärden begriplig, lyhörd och trovärdig genomsyrar verksamheten. Hos Bliwa kommer du vara med på en tillväxtresa där du har möjlighet att få vara med och påverka.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av analys, rapportering samt budget- och prognosarbete.  Du kommer vara delaktig i Bliwas finansiella rapporteringsprocess vilket ställer krav på att du har en stor förståelse för hela det finansiella flödet. I rollen kommer du även att vara delaktig i processutveckling inom Finans och i tjänsten ingår därmed mycket kontakt med övriga medarbetare både inom Finans men även inom hela Bliwa.

Vem är du? 
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi/redovisning. Du bör ha minst tre års erfarenhet från en redovisning/controllertjänst inom försäkringsbranschen. Du bör ha ett stort intresse för processer och rutiner. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har vidare mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel. Vana av ett agilt arbetssätt är meriterande.

Du är driven och har ett stort engagemang. Du sprider positiv energi omkring dig samtidigt som du är kommunikativ och flexibel. Du har en hög ambitionsnivå och drivs av att nå mål. Du är analytisk och duktig på att prioritera och planera. Du tycker vidare att det är självklart att ta eget ansvar och gillar att vara med där det händer.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej