Inaktiv platsannons

Hill Rom söker en kundorienterad administratör i Stockholm

Om tjänsten

Söker du ett socialt och kundorienterat arbete inom administration, där du får ha många kontaktytor och även sitta i inbjudande lokaler i hjärtat av Vasastan? Då kan detta vara tjänsten du söker?

 Om tjänsten
SJR söker nu för Hill-Roms räkning två administratörer, som kommer att koordinera och administrera den dagliga och löpande servicen kring vård- och sjukhusmaterial ute hos deras kunder. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innefatta    

  • Servicefakturering
  • Orderhandläggning
  • Koordinera tekniker ute på fältet
  • Telefon- och mejlkontakt med kunder
  • Samt övriga löpande administrativa uppgifter

Du kommer att ingå i ett team om fyra personer, där gemenskap och samarbete står högt på agendan. Vi sitter i ljusa lokaler i Vasastan i centrala Stockholm.  

Lämplig bakgrund
Vi ser att du som söker har något års erfarenhet av att arbeta i en kundserviceroll, främst med inkommande samtal. Du är en noggrann administratör, och är inte rädd för att lyfta luren och ha många kontakter externt och internt.

Du är en prestigelös, utåtriktad och serviceorienterad person med skinn på näsan, och du är en god teamspelare som värderar samarbete högt.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska och det är meriterande om du även har god förståelse för norska. Du är en van användare av Officepaketet.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej