Inaktiv platsannons

Prestigelös HR-koordinator till företag i norrförort i Stockholm

Om tjänsten

 

Är du en driven och prestigelös person som brinner för att jobba med människor? Trivs du med att organisera och strukturera och ha en koordinerande roll?

Då har vi på SJR HR en roll för dig!

Vi söker för kunds räkning en HR-koordinator som kommer driva egna arbetsuppgifter framåt samtidigt som du kommer att stötta Hr-chefen i dennes dagliga arbete.  Du välkomnas in till positiva och härliga medarbetare som jobbar med stort engagemang och glädje. Kunden sitter i trivsamma lokaler i Sollentuna.

Om rollen;
Du kommer att uppdatera intranät med personalrelaterade dokument, förbereda vid nyanställning och uppdatera anställningsavtal.  Du kommer även att;

  • Hantera/sammanställa underlag till löneleverantör
  • Hålla dig uppdaterad gällande arbetsrätt
  • Vara behjälplig vid rekrytering
  • Ta fram förmånsvärde för nya bilar, uppdatera årligen för gamla

I tjänsten kommer du även att vara behjälplig vid uppdatering och vidareutveckling av personalrelaterade policies, komma med förbättringsförslag på rutiner och arbetsmiljöarbete. Du kommer vara med och organisera det årliga företagseventet samt kick-offer.

Kvalifikationer och erfarenhet;
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom personalvetarutbildning/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. För att trivas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från en administrativ roll eller en Hr-roll som generalist/koordinator. Har du erfarenhet av rekrytering, lön och pension är det en merit. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift och du har mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Dina personliga egenskaper; 
Du jobbar noggrant och strukturerat, är en organisatör ut i fingerspetsarna och trivs med att få hålla ordning och reda. Du tar ett stort ansvar för ditt jobb och kommer gärna med förbättringsförslag, håller deadlines och agerar lösningsfokuserat. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel och prestigelös i ditt tänkt.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej